Julkaisuja verkosta printtiin

Design&tyyli: Tanska –bookazine on eri maiden sisustustyylejä ja muotoilua valottavan sarjan ensimmäinen julkaisu. Kirjanomainen lehti ilmestyy Suomessa maaliskuun lopussa 2017 ja on myynnissä Lehtipisteissä kahden kuukauden ajan ympäri maan. Kesästä lähtien julkaisu on saatavilla verkkokaupasta ja valikoiduista kivijalkakaupoissa.

Verkkolehti vitonen.fi toimi lifestyle-julkaisuna verkossa vuosina 2012-2015. Kaupunkikulttuuria, designia ja tyyliä valottava sivusto sisälsi blogeja, artikkeleita, feature-juttuja sekä kuvareppareita. Vuonna 2016 julkaisu sulautettiin omakotilehti.com-sivustoon, joka toimi Oma Koti Kullan Kallis –lehden pääasiallisena kanavana verkossa.

Oma Koti Kullan Kallis –lehti aloitti Suomessa vuonna 2007 ruotsalaisen Hem ljuva hemin sisarlehtenä. Sisustuslehtikategoriassa ilmestynyt aikakauslehti oli suunnattu käytännölliselle sisustajalle, ja sen markkina-alueena oli koko Suomi. Vitosmedia kustansi Oma Koti Kullan Kallis –lehteä lisenssillä vuonna 2016, jolloin lehdestä ilmestyi kahdeksan numeroa. Irtomyynnissä ja tilaajille toimitetun lehden lukijamäärä nousi kyseisenä vuonna 92 000 lukijasta 139 000 lukijaan (KMT 2017).